Natursnokarna – vi leker, lär och bara är

Hitta en groda, följ ett rävspår eller baka pinnbröd över öppen eld – häng med Natursnokarna! Vår barn- och familjeverksamhet där barn och deras vuxna upptäcker naturen tillsammans.

Häng med och upplev naturen tillsammans med oss. Vi gör utflykter och lär oss om naturen genom att leka, upptäcka och undersöka.

För barn 4-8 år och deras vuxna

• Att vara med i Natursnokarna är ett socialt och roligt sätt att se till att verkligen komma ut i naturen.
  • Alla barn mellan 4-8 år som har med sig en vuxen som är medlem i Naturskyddsföreningen är välkomna. Det kan vara pappa, mormor, farbror, gudmor eller en vuxen kompis.

Upptäckarlust, naturkänsla och enkelhet!

• Att Natursnoka är enkelt. Ingen dyr utrustning eller långa bilresor är nödvändiga. Vi snokar i närområdet/närnaturen, oftast med enkla verktyg av återvunnet material. En kesoburk är exempelvis utmärkt att titta på insekter i.
  • Med lite fika i ryggsäcken, kläder efter väder och någon du tycker om vid handen är du redo att snoka – precis som du är.