Klädbytardag 18/11

Vi i den rika delen av världen shoppar alldeles för mycket. Det drabbar miljö och människor hårt i andra länder. Samtidigt så börjar många tröttna på slit-och-släng-trenden. En klädbytardag är en rolig, social och helt gratis aktivitet som ger konkret miljönytta. De plagg som man har tröttnat på eller som inte längre passar blir nya och roliga för någon annan. Livet på kläderna förlängs och vi bidrar till en bättre miljö.

Så ta chansen och byt till dig unika och spännande klädesplagg och låt någon annan glädjas av dina!

Allt går och byta, från barnkläder, damkläder, herrkläder till skor. Det kommer finnas två tillfällen att byta in dina bortglömda klädesplagg till en klädesbiljett. Varje helt och rent klädesplagg motsvarar en klädesbiljett. Biljetterna kan sedan användas på den officiella klädbytardagen till ett eller flera mode fynd. Överblivna plagg skänks till välgörenhet och materialåtervinning.

Tid och plats: Café Glimten Trädgårdsgatan 23B, Luleå.
Inlämningstillfällen: 16/11 och 17/11 kl: 18.00 – 20.00
Bytesdag: Lördagen den 18/11 kl: 11.00
Kontaktperson: Marika Lovén, mejl: lovenmarika@hotmail.com

Kom och byt ut din garderob på ett miljövänligt sätt med oss!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.