14/3 Årsmöte ”Vägen till toppen går aldrig rakt upp”

Vi bjuder in dig, som är medlem eller vill bli, till ett spännande årsmöte med go’fika.

Onsdagen den 14/3 kl 18.00 i Studiefrämjandets lokaler på Kyrkogatan 2.

Vi avslutar kvällen med en föreläsning av äventyraren Harald Born.

Han kommer att berätta om de äventyr han än så länge varit på. Fokus ligger på hans senaste vandringstur till Nepal. Vägen till toppen går aldrig rakt upp. På ett jordnära och ärligt sett delar han med sig om sina upplevelser som format honom till den han är idag. Han är en helt vanlig person som gärna delar med sig med det han upplevt och ser nyttan med att försöka sprida sina lärdomar om ”misslyckanden” vidare och hur man kan välja att se på det. 

Harald älskar att resa och är bland annat utbildad fjällguide, Amerikansk bergsräddare, forsräddare och i överlevnad/akutsjukvård i avlägsna svåra miljöer, Ambassadör för Naturkompaniet och driver Born4adventure.

Varmt välkomna!

// Styrelsen i Luleå

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.