Kallelse till årsmöte – 28/2

  • När: 28/2 kl 18.00
  • Var: Kyrkogatan 2 (Studiefrämjandets lokaler)

Nu är det dags för kretsens årsmöte dit alla medlemmar samt aspirerande medlemmar är välkomna. Vi bjuder in alla att påverka vad kretsen ska fokusera på under det kommande året. Är det så att man till och med är sugen på att vara med i styrelsen kan man höra av sig till valberedningen genom Ellinor Bomark, ellinor.bomark@gmail.com.

Under kvällen bjuds det på mumsig fika och vår egen ordförande Stefan Marklund kommer berätta om sin fantastiska resa till Antarktis. Genom sina bilder kommer Stefan visa den fantastiska natur som Antarktis har att erbjuda.

/Styrelsen i Luleå

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.