Greenpeace och Skogsupprorets turné SKOGSVÄRN – Värna den sista skogen!

Om knappa två veckor inleds Greenpeace och Skogsupprorets turné SKOGSVÄRN – Värna den sista skogen!

Torsdagen den 30:e mars är vi i Julevu / Luleå och det vore oerhört roligt om personer aktiva i Luleås krets för Naturskyddsförening skulle vilja komma dit!

Turnén inleds med föreläsningar som kommer att ta upp de förödande effekterna av kalhyggesbruket, hur ett naturnära skogsbruk gynnar levande skogar såväl som lokalsamhällen och hur organisering inom fredlig civil olydnad kan användas för att värna den sista skogen. Tillfället består också av interaktiva moment för diskussion och reflektion där deltagande från er som sysslar med frågorna vore väldigt värdefullt.

Det är helt kostnadsfritt och anmälan görs på följande länk: https://forms.gle/vDHgEDsMrM1fHRRe7 . Mer detaljerad information kan hittas i respektive facebook event för varje ort/stad.

25/3 Ubmeje / Umeå 
27/3 Syöldate / Skellefteå
29/3 Bihtám / Piteå
30/3 Julevu / Luleå
1/4 Váhtjer / Jiellevárre / Gällivare
2/4 Jåhkåmåhkke / Jokkmokk
4/4 Árviesjávrrie / Arvidsjaur
6/4 Staare / Östersund

Dessa föreläsningstillfällen kommer att följas upp av träningshelger. Helgerna kommer bjuda på mycket kunskap, gemenskap och kommer hållas i Ubmeje / Umeå (6-7 maj) och Jåhkåmåhkke / Jokkmokk (27-28 maj). För mer information, fyll i intresseanmälan i samma formulär: https://forms.gle/vDHgEDsMrM1fHRRe7